Пожелания за бебе, новородено

подарък


Честито малко юначе! По-рядко да плаче, много да се смее, умерено да дивее! Да пращи от здраве, да хапва, да слушка и…да оставя мама много да го гушка!

@@@

Поздравления за щастливите родители и новоизпечените баби и дядовци с новия член на вашето прекрасно семейство! Нека той да расте, здрав, интелигентен и весел, заобиколен от любов и грижа.

@@@

Честита първородна дъщеричка! Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!

@@@

От цялото си сърце ви поздравявам за раждането на вашето малко, но най-голямото щастие. Пожелавам на мъничето сила и добро здраве, успехи. На родителите му — само щастливи и ярки дни, изпълнени с радост и просперитет.

@@@

Желая на теб момиченце мило да бъдеш винаги красива, щастлива и хиляди добри неща да топлят твоята душа.

@@@

Мило момиченце бъди красива и щастлива,  бъди добра и търпелива, бъди на мама радостта,  бъди на татко гордостта!

@@@

За твоята новородена дъщеря вдигам тост и желая това прекрасно момиченце да сбъдне всичките бащини мечти и майчини молитви!

@@@

От деня в който си родена,  те приветствам умилена и ти желая мила рожбо,  в живота всичко най-прекрасно! От сега и занапред - здраве, щастие, късмет!

@@@

Желая ти момиченце мило да бъдеш винаги щастливо и хиляди добри неща  да топлят твоята душа

@@@

Животът ви дари с дете прекрасно, нежно и добро! С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!

@@@

От малката розова пъпка разкошен разцъфва цветът. От първата, малката стъпка започва най-дългият път.

@@@

Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: бебе се роди засмяно, да му честитим сега: да е живо, да е здраво, и да слуша мама и тати. Любов в сърцето да прелива и много радости да има!

@@@

На година стана вече, а беше мъничко човече - честит да си на този ден, здрав, послушен, необикновен.

@@@

Честито момиченце, мила! Здрава и щастлива да расте малката Пламена / Мария , с много радост и усмивки да пълни сърцата ви! Честито!

@@@

Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: Бебе се роди засмяно, да му честитим сега, да е живо, да е здраво, да слуша мама, да слуша тати. Любов в сърцето да прелива, а в живота радости да има!

@@@

Животът Ви дари с дете красиво, нежно и добро! С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!

@@@

Момченце малко нека животът нека не те плаши - бъди мъжкар, мечтите да са ти другар,  а щастието с теб да бъде,  като твой приятел верен!

@@@

Нека да е хубавица, жизнерадостна умница, цял живот да е щастлива, грижи да не ви създава, само радост да дарява и момците да пленява.

@@@
Искрено ви поздравявам за раждането на малкото чудо. Нека това същество да носи щастие и радост всеки ден, очичките му да виждат само красота, а крачетата да стъпват само по пътя на големи успехи и победи. Пожелавам на семейството просперитет и любов, а на вашето дете — добро здраве и всичко най-добро в живота.

@@@

Първа рожба в този дом проплака и възвести нов живот за всички – да е пълен само с прекрасни мигове!

@@@

Честита мъничка принцеса! Да е сладурана като Снежанка, с верни закрилници като Пепеляшка, смела като Рапунцел и да се омъжи за истински Принц сред мъжете!

@@@

Един ден Господ се събуди с усмивка и извика най-милия си ангел. Изпрати го със заръка на Земята: „Отиди при тези мили хора, те заслужават приказно същество като теб”. Добре дошла на малката ви рожба! От днес сред нас има истински ангел!

@@@

истинска любов в прегръдките държиш, име точно си избрала да дариш – нека да е българско и родно, силно да е, благородно – мъж да стане, къща нека храни, своя дом и родина да брани!

@@@

Днес е ден на мама и тати, рожбичка си имат те! Да е жива, здрава и щастлива, и да бъде най-послушното дете!

@@@

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас: детенцето да ви радва, да ви дава топлина, само радости от сега, много щастие всеки ден, и любов от сърце!

@@@

Днес е денят на мама и тати, рожба си имат те! Да е жива, здрава и щастлива и да бъде най - послушното дете!

@@@

Добре дошло сред нас, скъпо дете! Нека растеш здраво и щастливо, умно и красиво! Да радваш мама и татко и цялото семейство! С цялата си обич от Твоите мили Баба Радка и Дядо Михайл

@@@

С пожелание за много щастие,здраве и късмет, нека малката ........ винаги озарява къщата ви с нейната усмивчица и да я пълни само със смеха си!

@@@

Поздравления за раждането на този малък ангел! С появата му семейството ви беше озарено с ярък лъч на щастие и надежда. Нека детето ви да бъде щастливо и весело, нека пътят му е ярък и лек. Щастливи сме, че опознавате истинския смисъл на живота и усещане невероятно вълнение на това да си дал живот! Сила и положителна енергия, за да посрещнете родителските отговорности с лекота.

@@@

Поздравления за попълнението в семейството ви — съвършено малко цвете! На детето — постижения, здраве, усмивки и безкрайна любов. На вас желаем повече възможности за сън, радост, гордост, търпение и ежедневни положителни емоции. Честито бебе!

@@@

Здравей, нова любов на мама и гордост за тате! Расти ми здрав и силен, стани прекрасен мъж! Да закриляш мама, да повториш татко и да ги дариш с внуче сладко!

@@@

Честита първа рожба! Добре дошли във Вечността! Нека мъничкият пакет предизвикателство ви носи само усмивки и поводи за гордост!

@@@

Честита нова рожба! Нека вторият подарък, който ви поднася живота, донесе още любов, безценни мигове и поводи за гордост и мотивация… да потретите!

@@@

Мило бебе, добре дошло на този свят! Цял живот да срещаш добри хора като родителите си и да получаваш толкова любов и внимание, с колкото те посрещат сега!

@@@

Момиче мило, бъди щастливо! Слънце в живота ти само да грее, сърчицето вечно да пее! Здрава и голяма порасни, да твориш добро до дълбоки старини!

@@@

Всички щъркели носят пакетчета с радост! Един под секрет ми каза: „Твоите приятели ще получат най-красивото, най-сладкото, най-доброто бебе”. Нямам търпение да го гушна!

@@@

Сред морето от пожелания можем само да ви пожелаем още едно – малкото човече да бъде здраво като скалите, усмихнато като лятното слънце, умно като вековете и да сбъдне всички желания на своите родители. Честита първа рожба на всички майки и бащи, баби и дядовци.

@@@

Най-голямата радост за нас си ти - скъпо наше дете! Расти в мир и любов! Бъди умно и добро дете! Усмихвай се, защото животът е прекрасен, когато се смееш!

@@@

Бъди красива и щастлива, бъди добра и търпелива, бъди на ама радостта, бъди на татко гордостта!

@@@

Поздравления за раждането на чудесното ви дете. Пожелавам на този малък човек да бъде най-голямата радост в живота ви – да расте здраво, весело, обожавано и щастливо.

@@@

Благословен да бъде този нов живот! Всички блага по света да са в ръцете му! Честит да е!

@@@

Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх!

@@@

О, Боже, благодарим ти, че имаме си ние дете здраво! И нека то да бъде свято и като ангелче добро!

@@@

Честито синче! Да порасне винаги обгрижвано с толкова обич. Късметът да му е вечен спътник, добро да твори по света името му да се помни!

@@@

От все сърце ви поздравявам за раждането на малкия човек и голямото чудо! Желая хармония в семейството и благополучие, на мъничкото щастие – желязно здраве и вечен късмет в живота!

@@@

Скъпо бебенце, нека жизненият ти път бъде обсипан с усмивки и щастие! Нека крепко здраве те съпровожда през всеки твой ден! Нека късметът не те оставя!

@@@

Честито щастие за мама, тате и цялата ентусиазирана рода! Да спинка, да слушка, да расте като гъбка – пълна кошница с благодат да му дари живота!

@@@

Честито рождество на малкия юнак! Да расте здрав и силен, истински исполин! Да носи майка, съпруга и дъщери на ръце! Баща си да кара да плаче само от радост!

@@@

Честита първа рожба приятелко любима! Да ви е жива и здрава дъщеричката, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и тате! Честито Бебе!

@@@

В семейството ви дойде огромно щастие – един ангел намери път към нас. Поздравления за този радостен повод. Пожелаваме търпение, мъдрост, сила и енергия. Нека вашето слънце расте здраво, щастливо дете. Винаги да радва близките и приятелите си с прекрасната си искрена усмивка!

@@@

Честито бебе мило семейство, да бъде по-здраво от скалата, по-умно от Айнщайн и по-щастливо от тото милионер!

@@@

Ти си нашето бебе Ти си нашето съкровище! Ти си нашата радост! Голям да пораснеш! Да си красив и щастлив! Да си добър и търпелив!

@@@

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас: детенцето да ви радва, да ви дава топлина, само радости от сега, много щастие всеки ден, и любов от сърце!

@@@

Честита радост у дома! Поздравяваме ви с най-красивия подарък, който може да получите. Желаем ви само положителни емоции в отглеждането на малкия човек. Да расте умно, красиво и добро дете – първо и в игри, и в училище!

@@@

Момиченце мило с коси от свила голяма расти прекрасна стани татко да се сърди мама да се смее нечие сърце да караш да се смее!

@@@

Слънце на небето грей, славей сладко пей, в дома ви приказна мома живей! Да е здрава и честита, хубава и даровита – мамина отмяна, татина глезана!


Полезни съвети
Полезни съвети
Полезни съвети е рубрика за всяка майка, която иска да бъде информирана още от самото начало на бременността си.


Пожелания за бебе, новородено
Пожелания за бебе, новородено
Оригинални пожелания за бебе, новородено, кръщене и други поводи


Необходими вещи за бебето
Необходими вещи за бебето
След раждането има няколко неща, които ще са Ви необходими за посрещане на нуждите на новороденото у дома.


Какво е нужно за болницата?
Какво е нужно за болницата?
Необходими документи и вещи за престоя в болницата след раждане.


Пожелания за рожден ден
Пожелания за рожден ден
Оригинални пожелания за рожден ден

МЕНЮ

Начало
За нас
Полезно
Контакти

Доставка и плащане
Линкове и приятели
Защита на личните данни.
ПРОДУКТИ

Възглавнички визитка за момичета
Възглавнички визитка за момчета
Възглавници визитка за Кръщене
Възглавници подарък за Рожден ден
Възглавници подарък за влюбени
Възглавници подарък за 8-ми Март
Продукти по Ваш дизайн
КОНТАКТИ

0889 807 821
0988 362 880
info@kami.bg

facebook.com/www.kami.bginfo@kami.bg
Facebook kami.bg

2019, Всички права запазени. Уеб дизайн: e-web.bg