Пожелания за бебе, новородено

подарък


Честито малко юначе! По-рядко да плаче, много да се смее, умерено да дивее! Да пращи от здраве, да хапва, да слушка и…да оставя мама много да го гушка!

@@@

Поздравления за щастливите родители и новоизпечените баби и дядовци с новия член на вашето прекрасно семейство! Нека той да расте, здрав, интелигентен и весел, заобиколен от любов и грижа.

@@@

Честита първородна дъщеричка! Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!

@@@

От цялото си сърце ви поздравявам за раждането на вашето малко, но най-голямото щастие. Пожелавам на мъничето сила и добро здраве, успехи. На родителите му — само щастливи и ярки дни, изпълнени с радост и просперитет.

@@@

Желая на теб момиченце мило да бъдеш винаги красива, щастлива и хиляди добри неща да топлят твоята душа.

@@@

Мило момиченце бъди красива и щастлива,  бъди добра и търпелива, бъди на мама радостта,  бъди на татко гордостта!

@@@

За твоята новородена дъщеря вдигам тост и желая това прекрасно момиченце да сбъдне всичките бащини мечти и майчини молитви!

@@@

От деня в който си родена,  те приветствам умилена и ти желая мила рожбо,  в живота всичко най-прекрасно! От сега и занапред - здраве, щастие, късмет!

@@@

Желая ти момиченце мило да бъдеш винаги щастливо и хиляди добри неща  да топлят твоята душа

@@@

Животът ви дари с дете прекрасно, нежно и добро! С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!

@@@

От малката розова пъпка разкошен разцъфва цветът. От първата, малката стъпка започва най-дългият път.

@@@

Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: бебе се роди засмяно, да му честитим сега: да е живо, да е здраво, и да слуша мама и тати. Любов в сърцето да прелива и много радости да има!

@@@

На година стана вече, а беше мъничко човече - честит да си на този ден, здрав, послушен, необикновен.

@@@

Честито момиченце, мила! Здрава и щастлива да расте малката Пламена / Мария , с много радост и усмивки да пълни сърцата ви! Честито!

@@@

Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: Бебе се роди засмяно, да му честитим сега, да е живо, да е здраво, да слуша мама, да слуша тати. Любов в сърцето да прелива, а в живота радости да има!

@@@

Животът Ви дари с дете красиво, нежно и добро! С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!

@@@

Момченце малко нека животът нека не те плаши - бъди мъжкар, мечтите да са ти другар,  а щастието с теб да бъде,  като твой приятел верен!

@@@

Нека да е хубавица, жизнерадостна умница, цял живот да е щастлива, грижи да не ви създава, само радост да дарява и момците да пленява.

@@@
Искрено ви поздравявам за раждането на малкото чудо. Нека това същество да носи щастие и радост всеки ден, очичките му да виждат само красота, а крачетата да стъпват само по пътя на големи успехи и победи. Пожелавам на семейството просперитет и любов, а на вашето дете — добро здраве и всичко най-добро в живота.

@@@

Първа рожба в този дом проплака и възвести нов живот за всички – да е пълен само с прекрасни мигове!

@@@

Честита мъничка принцеса! Да е сладурана като Снежанка, с верни закрилници като Пепеляшка, смела като Рапунцел и да се омъжи за истински Принц сред мъжете!

@@@

Един ден Господ се събуди с усмивка и извика най-милия си ангел. Изпрати го със заръка на Земята: „Отиди при тези мили хора, те заслужават приказно същество като теб”. Добре дошла на малката ви рожба! От днес сред нас има истински ангел!

@@@

истинска любов в прегръдките държиш, име точно си избрала да дариш – нека да е българско и родно, силно да е, благородно – мъж да стане, къща нека храни, своя дом и родина да брани!

@@@

Днес е ден на мама и тати, рожбичка си имат те! Да е жива, здрава и щастлива, и да бъде най-послушното дете!

@@@

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас: детенцето да ви радва, да ви дава топлина, само радости от сега, много щастие всеки ден, и любов от сърце!

@@@

Днес е денят на мама и тати, рожба си имат те! Да е жива, здрава и щастлива и да бъде най - послушното дете!

@@@

Добре дошло сред нас, скъпо дете! Нека растеш здраво и щастливо, умно и красиво! Да радваш мама и татко и цялото семейство! С цялата си обич от Твоите мили Баба Радка и Дядо Михайл

@@@

С пожелание за много щастие,здраве и късмет, нека малката ........ винаги озарява къщата ви с нейната усмивчица и да я пълни само със смеха си!

@@@

Поздравления за раждането на този малък ангел! С появата му семейството ви беше озарено с ярък лъч на щастие и надежда. Нека детето ви да бъде щастливо и весело, нека пътят му е ярък и лек. Щастливи сме, че опознавате истинския смисъл на живота и усещане невероятно вълнение на това да си дал живот! Сила и положителна енергия, за да посрещнете родителските отговорности с лекота.

@@@

Поздравления за попълнението в семейството ви — съвършено малко цвете! На детето — постижения, здраве, усмивки и безкрайна любов. На вас желаем повече възможности за сън, радост, гордост, търпение и ежедневни положителни емоции. Честито бебе!

@@@

Здравей, нова любов на мама и гордост за тате! Расти ми здрав и силен, стани прекрасен мъж! Да закриляш мама, да повториш татко и да ги дариш с внуче сладко!

@@@

Честита първа рожба! Добре дошли във Вечността! Нека мъничкият пакет предизвикателство ви носи само усмивки и поводи за гордост!

@@@

Честита нова рожба! Нека вторият подарък, който ви поднася живота, донесе още любов, безценни мигове и поводи за гордост и мотивация… да потретите!

@@@

Мило бебе, добре дошло на този свят! Цял живот да срещаш добри хора като родителите си и да получаваш толкова любов и внимание, с колкото те посрещат сега!

@@@

Момиче мило, бъди щастливо! Слънце в живота ти само да грее, сърчицето вечно да пее! Здрава и голяма порасни, да твориш добро до дълбоки старини!

@@@

Всички щъркели носят пакетчета с радост! Един под секрет ми каза: „Твоите приятели ще получат най-красивото, най-сладкото, най-доброто бебе”. Нямам търпение да го гушна!

@@@

Сред морето от пожелания можем само да ви пожелаем още едно – малкото човече да бъде здраво като скалите, усмихнато като лятното слънце, умно като вековете и да сбъдне всички желания на своите родители. Честита първа рожба на всички майки и бащи, баби и дядовци.

@@@

Най-голямата радост за нас си ти - скъпо наше дете! Расти в мир и любов! Бъди умно и добро дете! Усмихвай се, защото животът е прекрасен, когато се смееш!

@@@

Бъди красива и щастлива, бъди добра и търпелива, бъди на ама радостта, бъди на татко гордостта!

@@@

Поздравления за раждането на чудесното ви дете. Пожелавам на този малък човек да бъде най-голямата радост в живота ви – да расте здраво, весело, обожавано и щастливо.

@@@

Благословен да бъде този нов живот! Всички блага по света да са в ръцете му! Честит да е!

@@@

Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта – да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх!

@@@

О, Боже, благодарим ти, че имаме си ние дете здраво! И нека то да бъде свято и като ангелче добро!

@@@

Честито синче! Да порасне винаги обгрижвано с толкова обич. Късметът да му е вечен спътник, добро да твори по света името му да се помни!

@@@

От все сърце ви поздравявам за раждането на малкия човек и голямото чудо! Желая хармония в семейството и благополучие, на мъничкото щастие – желязно здраве и вечен късмет в живота!

@@@

Скъпо бебенце, нека жизненият ти път бъде обсипан с усмивки и щастие! Нека крепко здраве те съпровожда през всеки твой ден! Нека късметът не те оставя!

@@@

Честито щастие за мама, тате и цялата ентусиазирана рода! Да спинка, да слушка, да расте като гъбка – пълна кошница с благодат да му дари живота!

@@@

Честито рождество на малкия юнак! Да расте здрав и силен, истински исполин! Да носи майка, съпруга и дъщери на ръце! Баща си да кара да плаче само от радост!

@@@

Честита първа рожба приятелко любима! Да ви е жива и здрава дъщеричката, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и тате! Честито Бебе!

@@@

В семейството ви дойде огромно щастие – един ангел намери път към нас. Поздравления за този радостен повод. Пожелаваме търпение, мъдрост, сила и енергия. Нека вашето слънце расте здраво, щастливо дете. Винаги да радва близките и приятелите си с прекрасната си искрена усмивка!

@@@

Честито бебе мило семейство, да бъде по-здраво от скалата, по-умно от Айнщайн и по-щастливо от тото милионер!

@@@

Ти си нашето бебе Ти си нашето съкровище! Ти си нашата радост! Голям да пораснеш! Да си красив и щастлив! Да си добър и търпелив!

@@@

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас: детенцето да ви радва, да ви дава топлина, само радости от сега, много щастие всеки ден, и любов от сърце!

@@@

Честита радост у дома! Поздравяваме ви с най-красивия подарък, който може да получите. Желаем ви само положителни емоции в отглеждането на малкия човек. Да расте умно, красиво и добро дете – първо и в игри, и в училище!

@@@

Момиченце мило с коси от свила голяма расти прекрасна стани татко да се сърди мама да се смее нечие сърце да караш да се смее!

@@@

Слънце на небето грей, славей сладко пей, в дома ви приказна мома живей! Да е здрава и честита, хубава и даровита – мамина отмяна, татина глезана!


Полезни съвети
Полезни съвети
Полезни съвети е рубрика за всяка майка, която иска да бъде информирана още от самото начало на бременността си.


Пожелания за бебе, новородено
Пожелания за бебе, новородено
Оригинални пожелания за бебе, новородено, кръщене и други поводи


Необходими вещи за бебето
Необходими вещи за бебето
След раждането има няколко неща, които ще са Ви необходими за посрещане на нуждите на новороденото у дома.


Какво е нужно за болницата?
Какво е нужно за болницата?
Необходими документи и вещи за престоя в болницата след раждане.


Пожелания за рожден ден
Пожелания за рожден ден
Оригинални пожелания за рожден ден


Подаръци за новородено бебе
Подаръци за новородено бебе
Оригинални подаръци за новородено бебе


Оригинални идеи за Коледен подарък
Оригинални идеи за Коледен подарък
Оригинални идеи за Коледен подарък на любимите хора

МЕНЮ

Начало
За нас
Полезно
Контакти

Доставка и плащане
Линкове и приятели
Защита на личните данни.
ПРОДУКТИ

Възглавнички визитка за момичета
Възглавнички визитка за момчета
Възглавници визитка за Кръщене
Възглавници подарък за Рожден ден
Възглавници подарък за влюбени
Възглавници подарък за 8-ми Март
Продукти по Ваш дизайн
КОНТАКТИ

0889 807 821
0988 362 880
info@kami.bg

facebook.com/www.kami.bginfo@kami.bg
Facebook kami.bg

2022, Всички права запазени. Уеб дизайн: e-web.bg